Jag slapp stressa över flytten

Tjenare, tjenare! God morgon på er, hoppas ni har haft en bra morgon och förhoppningsvis får en jättebra dag. Som många av er säkert vet flyttade jag för lite mer än en vecka sedan till en ny lägenhet och äntligen har jag börjat komma på plats. Det här inlägget hade jag därför tillägna åt att prata om en flyttfirma på Lidingö, ni kan läsa mer här om dem om ni skulle önska det efter det här inlägget.

Det är snart två veckor sedan jag fick nycklarna till min nya lägenhet, eftersom de första dagarna gick åt att renovera en del i lägenheten kunde jag inte flytta direkt. Jag hade många bollar i luften och kände att det började bli lite för mycket stress för min del, därför är jag i dagsläget glad att jag redan hade kontakt med en flyttfirma på Lidingö som skulle hjälpa mig att flytta över mitt bohag till den nya lägenheten. Flyttfirman som hjälpte mig heter LIFTAB och är ett företag som jag verkligen kan rekommendera för alla er runt om Stockholm att anlita om ni behöver hjälp med flytten. De var extremt professionella under flyttdagen, de hjälpte till att bära ner till flyttbilen, tranportera och sedan lassa in allt i min nya bostad. Det gick så mycket smidigare med deras hjälp än om jag hade gjort det själv, det tog inte alls lika lång tid som jag hade tänkt mig att det skulle göra vilket ledde till att stressen jag hade inför flytten sakta men säkert tonade ner. Genom att ta hjälp av denna flyttfirma på Lidingö kunde jag samma dag börja komma på plats i det som skulle bli mitt hem den kommande tiden, jag behövde inte oroa mig för mycket alls.