Mellansvenska städ AB

God eftermiddag, god eftermiddag alla mina härliga läsare och verkligen roligt att ni har kommit in på bloggen även idag. Idag ska jag berätta om att jag har fått hjälp med fönsterputsningen av ett städföretag i Östersund som heter Mellansvenska städ AB. 

Nu lackar det så sakteliga mot jul och då städas det runt om i hem och stugor som aldrig förr. Jag tycker att det är bra om man kan lägga tiden på annat än att putsa fönster så därför anlitade jag detta städföretag i Östersund, och nu har de putsat samtliga fönster i hela villan både invändigt, utvändigt och emellan. Jag har sådana här klassiska gamla tvåglasfönster så det är minsann jobb när de ska putsas vill jag lova! Jag har kämpat och slitit med dessa fönster många gånger men det kommer jag aldrig mer att göra när det går att anlita hjälp som dessutom är prisvärd. Personalen som putsade fönstren har gjort ett jättebra jobb, så de är värda ett riktigt stort tack. Jag har tackat dem personligen men jag har inte berättat om det här företaget för er på bloggen tidigare, så idag tänkte jag att det var dags. Personalen är certifierade inom både miljö och kvalitet och vet hur de ska göra för att utföra en så kvalitativ städning som möjligt. Mellansvenska städ AB utför städservice både till privatpersoner och till företagare. Deras tjänster är så många så om ni vill få mer specifik information om vad de kan göra så är det nog bäst om ni hör av er till dem. På deras hemsida hittar ni en hel del bra information om detta städföretag i Östersund och även deras kontaktuppgifter.