Stor skillnad till det bättre efter ommålningen

Välkomna, välkomna ännu en gång och om ni har varit inne på bloggen de senaste dagarna har ni nog blivit besvikna över att det inte kommit några nya inlägg. Ni som nu kommer hit upptäcker i alla fall att det kommer ett nytt inlägg, det här, och det ska handla om att jag har fått huset ommålat av en målare i Falkenberg som kom från företaget Turkos Måleri. 

Det här är ett företag som jag vill skriva om eftersom jag vet att det är så många av er som har planer för era hus och bostadsrätter, både när det gäller olika renoveringar och att kunna få kompetent och fackmannamässig hjälp med att måla. På Turkos Måleri finns det kunniga målare i Falkenberg och även i Halmstad som mer än gärna hjälper dig som vill ha hjälp med något inom måleri. Jag har grannar som inte tyckte att de ville bekosta hjälp utav en riktig målare så de målade om sitt hus själva och det tog i stort sett hela semestern. Jag för egen del tycker att det kan vara värt att betala för att få hjälp av en kunnig och engagerad målare i Falkenberg och Halmstad, särskilt då man som privatperson får använda sig av rotavdraget. Nu tycker jag att om man är ledig en gång om året sammanhängande så inte vill då jag lägga all ledig tid på att måla. Jag vill i alla fall säga som så att det är otroligt duktiga målare i Falkenberg där hos Turkos Måleri och jag hoppas att ni kommer att ta kontakt med dem, för i och med att jag blev så nöjd med deras hjälp är jag säker på att även ni kommer att bli lika nöjda och belåtna.